Dura Cover Concrete

Eindelijk een afdekvlies voor beton!

Dura Cover Concrete is een zeer sterk afdekvlies voorzien van een zelfklevende laag voor het tijdelijk beschermen van (zicht)beton zoals galerijen, trappen en balkons. Het beschermvlies bestaat uit 2 lagen. De onderlaag is vloeistofdicht en voorzien van een kleeflaag voor hechting op beton.

Meer informatie
Eindelijk een afdekvlies voor beton!

Vloeistofdicht

Dura Cover Concrete bestaat uit 2 lagen. De onderlaag is vloeistofdicht en voorzien van een kleeflaag voor hechting op beton.

 

Intensieve werkzaamheden

Dura Cover Concrete biedt optimale bescherming tijdens intensieve werkzaamheden. Multi Cover Concrete beschermt betonnen wanden, vloeren en trappen snel en gemakkelijk.

Galerijen, trappen en balkons

Dura Cover Concrete is speciaal ontwikkeld voor het afdekken van (zicht)beton zoals galerijen, trappen en balkons. 

Waarom Dura Cover Concrete?

Dura Cover Concrete van Easydek is een zeer sterk afdekvlies voorzien van een zelfklevende laag voor het tijdelijk beschermen van (prefab) betonnen vloeren en trappen. Het is snel en gemakkelijk te gebruiken en heeft een vloeistof-, olie- en schokabsorberende toplaag. Dura Cover Concrete biedt optimale bescherming tijdens de meest intensieve werkzaamheden. Dura Cover Concrete is herbruikbaar.

Vraag samples of prijsinformatie aan
Easydek print machine
Eigenschappen

Dura Cover Concrete toepassingen

  • Bescherming van betonnen vloeren
  • Bescherming van betonnen trapppen
  • Bescherming voor horizontale en verticale oppervlaktes
  • Bescherming voor betonnen gallerijen
  • Afdekken prefab beton

Dura Cover Concrete, beschermvlies voor beton.

Over Easydek

Easydek is de specialist op het gebied van tijdelijke beschermmaterialen. 

Met onze kwalitatieve en innovatieve afdekmaterialen is elke vorm van productschade te voorkomen. Tijdens fabricage, transport of installatie.

Of het nu gaat om tijdelijke bescherming van vloeren, trappen of ramen tijdens intensieve bouwwerkzaamheden, grootschalige evenementen of tijdelijke productbescherming in de industrie: bij Easydek bent u verzekerd van expertise en kwaliteit.

Neem contact op

Neem contact op

Liever direct contact? Bellen is vaak makkelijker en sneller, bel gerust met één van onze afdekspecialisten: 033 - 285 9224.

Een e-mail kan uiteraard ook, mail naar:info@easydek.nl

Betrouwbaar, Flexibel en snel

01

BETROUWBAAR

Easydek staat voor betrouwbaar. U moet er van op aan kunnen dat uw project optimaal wordt beschermd. De producten van Easydek bieden die zekerheid. Ook in het zakendoen wilt u een betrouwbare partner die afspraken nakomt. Easydek is die partner.

02

FLEXIBEL

Naast het feit dat de producten van Easydek flexibel zijn qua eigenschappen en inzetbaarheid, is Easydek ook als organisatie flexibel. Easydek denkt met u mee en past zich aan aan uw wensen. Met Easydek kunt u alle kanten op.

03

SNEL

Dankzij hoge voorraden kan Easydek altijd leveren en door het geoptimaliseerde logistieke proces zijn de producten snel op de afgesproken plaats. Easydek behandelt aanvragen dezelfde werkdag. Snelheid is voor Easydek belangrijk.