Afdekmateriaal nodig? Bereken eenvoudig uw prijs.

Easydek is de absolute nummer 1 op het gebied van afdekken en beschermen. Wij bieden voordelig en professioneel afdekmateriaal voor bouw en industrie. 

Doe de online prijscheck en ontdek eenvoudig de prijs voor al uw afdekmateriaal. Desgewenst adviseren wij u over aanvullende materialen, alternatieven, verwerking en beschermingsgraad. Geheel vrijblijvend. 

Bereken uw prijs
Carpet Cover logo
Floor Cover logo
Multi Cover logo
Frame Cover logo
Multi Board logo
Stickymat logo
Multi Cover Premium

Voor elke afdekklus het juiste materiaal

Afdekken vloeren

Easydek heeft een uitgebreid assortiment afdekmaterialen voor diverse type vloeren. Denk aan tapijt, parket of natuursteen, maar ook voor het afdekken van vloeren zoals geweven vinyl, gietvloeren en beton.

Afdekken trappen

Ook het veilig en professioneel afdekken van alle soorten trappen is met Easydek kinderspel. Denk aan trappen met tapijt, gelakt hout, pvc of natuursteen; open of dichte trappen, recht of met een bocht.

Overige toepassingen

Ons assortiment is compleet met producten voor het beschermen van kozijnen, glas, sanitair, trapleuningen, balustrades tot complete liften. Wij denken graag met u mee en hebben jarenlange ervaring.

Easydek, voor professionals in de bouw & industrie

Heeft u regelmatig een afdekklus? Neem dan zeker contact op voor een bijzonder scherp aanbod. Bel direct: Bel direct: 033 - 285 92 24

Easydek is centraal gelegen in Soesterberg. We hebben een hoge voorraad en kunnen snel leveren. Betalen op factuur mogelijk.

Onze producten

Onze producten

Easydek heeft een uitgebreid assortiment aan afdekmaterialen en handige hulpmiddelen. Van zelfklevende folies voor tapijt, harde vloeren, glas en sanitair, tot zelfklevende vliezen voor het vakkundig afdekken van parket en natuursteen. De producten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, die bijvoorbeeld geschikt zijn voor het afdekken van trappen. 

Naast folies en vliezen is ons assortiment compleet met kleefmatten, tapes, multi-board, schuimprofielen en stofdeuren.  

Wilt u meer informatie? Bel 033 - 285 9224 voor een gratis kennismakingspakket.

Krijg het beste afdekadvies.

Benieuwd wat het afdekken van uw project kost? Vul het formulier zo compleet mogelijk in en ontdek eenvoudig uw prijs. 

 

Liever persoonlijk contact?
Bellen is vaak makkelijker en sneller, bel gerust met één van onze afdekspecialisten: 033 - 285 9224.

Wat gaat u afdekken?

Selecteer type ondergrond

Hoeveel m2 wordt er afgedekt?

Welke werkzaamheden vinden plaats?

Hoe vaak verwerkt u afdekmateriaal? *

Particuliere of zakelijke prijsberekening?

*= verplicht veld

Waarom kiezen voor Easydek?

Betrouwbaar

  • U moet er van op aan kunnen dat uw project optimaal wordt beschermd. De producten van Easydek bieden die zekerheid. Ook in het zakendoen wilt u een betrouwbare partner die afspraken nakomt. Wij zijn graag uw partner.

Flexibel

  • Naast het feit dat onze producten flexibel zijn qua eigenschappen en inzetbaarheid, zijn wij ook als organisatie flexibel. Wij denken met u mee en passen ons aan aan uw wensen. Met Easydek kunt u alle kanten op.

en Snel

  • Dankzij hoge voorraden kunnen wij altijd leveren en door ons geoptimaliseerde logistieke proces zijn de producten snel op de afgesproken plaats. Wij behandelen aanvragen dezelfde werkdag. Snelheid is voor ons belangrijk.